Rulada de carne

Se curata o ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei incins, pana se inmoaie. Se spala si se curata carnea, iar apoi se da prin masina de tocat. Se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 g carne de vita
  • 200 g carne de porc
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • o jumatate de pahar de vin rosu
  • o cana de supa de legume
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Se curata o ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei incins, pana se inmoaie. Se spala si se curata carnea, iar apoi se da prin masina de tocat. Se amesteca ceapa cu carnea, se adauga ouale, sare, piper si cimbru si se omogenizeaza. Se pune compozitia intr-o forma pentru chec si se asaza intr-o tava cu apa, care se introduce Ia cuptor, la foc moderat, pentru aproximativ o ora. Intre timp, se prepara un sos. Se caleste cealalta ceapa, curatata si taiata marunt, si se adauga pasta de tomate dizolvata cu putina zeama de legume. Se adauga restul de zeama si se lasa la fiert. Cand sosul este aproape fiert, se toarna vinul rosu si se mai Iasa zece minute.
Se scoate friptura pe un platou si se serveste cu piure de cartofi, cu sosul turnat deasupra si decorata cu patrunjel verde.

Alteaperitive recomandate

Ciuperci umplute

Chiftelute

Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel, reteta video

Drob de miel, reteta video

Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...

Drob de miel, reteta video
Hummus cu leurda si lipii de casa

Hummus cu leurda si lipii de casa

Pentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...

Hummus cu leurda si lipii de casa
Indiene cu piersici si mascarpone

Indiene cu piersici si mascarpone

Sunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...

Indiene cu piersici si mascarpone
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu pere si crema de branza
1
Prajituri

Prajitura cu pere si crema de branza

Cu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...

Prajitura cu pere si crema de branza
Salata de boeuf de post
2
Salate de legume

Salata de boeuf de post

Este o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare

Salata de boeuf de post
Mancarica de galbiori cu smantana
3
Mancaruri cu legume

Mancarica de galbiori cu smantana

O mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.

Mancarica de galbiori cu smantana
Prajitura cu spuma caramel
4
Prajituri

Prajitura cu spuma caramel

Prajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...

Prajitura cu spuma caramel
Prajitura cu cirese
5
Prajituri

Prajitura cu cirese

O prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.

Prajitura cu cirese
Parteneri
Omleta cu legume
Bucataras.RO

Omleta cu legume

Cum n-aveam nici o idee ce sa mai gatesc, am deschis frigiderul si am inceput sa ma uit luuuung in el. Noroc cu cateva legume...

Omleta cu legume
Drob de miel in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj