Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina sare si 3-4 linguri de ap
Taiem carnea astfel incat sa obtinem un paralelipiped mare. Se curata usturoiul, se zdrobeste si se amesteca cu boia, putina sare si 3-4 linguri de apa. Ungem carnea batuta putin, cu crema de usturoi, o rulam si o legam cu un cordon. O prajim pe toate partile in ulei incins, o saram si , adaugand putina sub ea, o coacem in cuptorul preincalzit, acoperita, timp de 30-35 de minute, apoi mai prajim timp de 15-20 de minute, fara capac, stropind-o, pana se inroseste. O racim scotand-o din cuptor, apoi inca 3-4 ore in frigider.
Alte mancaruri recomandate
Pui ciuperci
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaEste prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii