Ideala pentru mic dejun, sendvisuri sau ca si aperitiv la o masa festiva
Carnea se taie cuburi. Se toacă la mașină, de două ori.
Se adaugă sare, piper, boia, condimente dupa gustul fiecaruia.
Morcovul și ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt. Se adaugă peste compoziția de carne.
Se adaugă și uleiul, chiar dacă este carne de porc. La copt va deveni mai suculentă.
Se amestecă toată compoziția și se dă la rece, aproximativ 30 minute.
Se pornește cuptorul, la 150 grade C.
Se pregătește o folie de copt, se așază carnea sub formă de ruladă, se împăturește bine. Se ambalează în folie de aluminiu, se așază într-o formă de copt și se pune în cuptor. Se lasă aproximativ 70-80 minute, apoi se scoate din cuptor. Cu mare atenție, se scoate folia de aluminiu și cea de copt, atenție din nou la aburi. Se pudrează rulada de carne cu amestec de pesmet, boia, pudră usturoi și sare și se pune din nou, la cuptor, încă 2-3 minute. Se scoate, se lasă la temperat, apoi se ambalează în hârtie de copt și se pune la rece.
Ca sa fie si mai apetisanta, se mai pudrează cu puțină boia cand se serveste.
Se servește ca și aperitiv rece, alături de legume de sezon sau o salată gustoasă!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii