Rulada de pui

Se aseaza bucatile de piept pe un fund de lemn suprapunindu-se un pic una peste celalalta. Se bat usor cu ciocanul de snitele, dupa care se rade casca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. piept de pui dezosat
  • 50 gr. cascaval
  • o legatura marar
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se aseaza bucatile de piept pe un fund de lemn suprapunindu-se un pic una peste celalalta. Se bat usor cu ciocanul de snitele, dupa care se rade cascavalul(de preferat pe razatoarea mica) si se pune mararul pe mijloc. Se ruleaza usor si se leaga rulada in asa fel incit sa nu se desprinda.


Acest preparat se poate servi atit cald, cu garnitura, cit si rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc