1. Fac un sos foarte gros din o legatura de usturoi verde, o legatura de patrunjel, smantana, ulei de masline, sare, zeama de lamaie, shi scot la bata
1. Fac un sos foarte gros din o legatura de usturoi verde, o legatura de patrunjel, smantana, ulei de masline, sare, zeama de lamaie, shi scot la bataie patru pulpe dezosate.
2. Ung din belshug pulpele cu amestecul asta si le las in pace, cat timp ma ocup de compozitie.
3. Calesc ceapa cu masline fara samburi. La sfarsit pun si ciupercile peste, shi le las la patruns, sub capac, pe toate. Dupa ce se raceste amestecul, inglobez cu cascaval ras mare.
4. Pe o folie de aluminiu pun pulpa, peste care pun multa compozitie.
Strang bine marginile si rulez folia. Pun pachetelele in cuptorul (incalzit in prealabil) pe gratar, si le las 45 minute.
Se serveste cu cartofi fierti, cu zeama din pachetele cu rulada, sos de usturoi de care, frunze de patrunjel, smantana si boia dulce, chiar si ceva piper peste rulada proaspat scoasa din cuptor.
Pofta buna!
Reteta Rulada de pui cu ciuperci si masline a fost propusa de nenea Radu pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada cu carne gasiti aici:
Rulada din carne tocata,
Rulada de carne cu oua,
Rulada de curcan cu brinza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii