Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se p

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada din piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pesmet
  • unt
  • 100 g bacon
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate. Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza, una langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 minute. Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.

Simplu si elegant!

Reteta postata de truedelights

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci