Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se p
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate. Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza, una langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 minute. Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.
Simplu si elegant!
Reteta postata de truedelights
Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii