Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se p
Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor. Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate. Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza, una langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine. Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 20 minute. Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.
Simplu si elegant!
Reteta postata de truedelights
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii