O reteta de aperitiv sau de fel principal perfecta pentru zile de sarbatoare.
Pieptul de rata il taiam fara sa desprindem bucatile una de alta pentru a obtine o bucata mare. Cu batatorul de carne o batem o usor pentru a intinde putin si penru a se fragezi.
Condimentam cu sare si piper si cu coaja razuita de lamaie. Lasam deoparte carnea si incepem sa ne ocupam de umplutura . Fisticul impreuna cu ceapa verde spalata o punem intr-un robot si le facem pasta. Peste fistic si ceapa razuim cascavalul si amestecam.
Carnea cu pielea spre tocator o umplem cu fisticul , ceapa si cascavalul si rulam avand grija sa inchidem bine capetele ca sa nu iasa umplutura in timpul procesarii termice. Ruloul obtinut il legam cu ata de bucatarie si intr-un grill incins asezam carnea cu pielea in jos.
Rumenim carne pe toate partile , apoi o dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20 minute. Este o reteta perfecta pentru un fel principal servita alaturi de garniture preferata sau rece ca si aperitiv.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii