Se elimina coaja painii si feliile de paine se taie intr-o forma cat se poate de patrata. Se aplatizeaza cu un sucitor. Se ung foarte subtire cu unt.
Se elimina coaja painii si feliile de paine se taie intr-o forma cat se poate de patrata. Se aplatizeaza cu un sucitor. Se ung foarte subtire cu unt. Se aseaza sunca pe ele, apoi castravetii taiati foarte marunti. Se sareaza, se pipereaza. Se ruleaza si se aseaza pe hartia de copt (pusa in tava) cu inchiderea in jos. Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 10 minute. Nu trebuie asteptat pana se inchide la culoare. Rulada este gata daca marginile s-au facut maro deschis ca la o paine prajita. In acest timp se toaca marunt ceapa verde si se sfarma oregano, din ambele cate un pumn. Pe un blat intins se presare condimentele. Daca s-au rosit suficient, se scot din cuptor si se tavalesc prin condimente.
Pofta buna!
Alte aperitive recomandate
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Rulada de pui
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaNu aveam de gand sa scriu aceasta reteta, deoarece cred ca toata lumea stie sa faca paste (toata lumea care vrea sa faca, in...
Paste de casaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii