Rulade cu cascaval

Ceapa si usturoiul se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Rulade cu cascaval

Ingrediente

  • 500 gr carne tocata
  • un ou
  • 2 felii de paine
  • o legatura de patrunjel
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 10 felii de cascaval
  • 2 lingurite de chimen

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se taie marunt.

Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca pana se omogenizeaza.

Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.

Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.

Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.


Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori