Ceapa si usturoiul se taie marunt. Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, f
Ceapa si usturoiul se taie marunt.
Patrunjelul se toaca. Intr-un castron se pun carnea tocata, chimenul, oul intreg, ceapa, patrunjelul, usturoiul, feliile de paine inmuiate in apa si stoarse bine. Se condimenteaza cu sare si piper.
Se amesteca pana se omogenizeaza.
Se ia o tava si se unge cu unt sau ulei.
Se pune jumatate din carnea tocata, peste care, in mijloc, se aseaza feliile de cascaval.
Se pune restul de carne tocata si se baga la cuptorul incins in prealabil, la foc potrivit, pana se coace.
Se lasa la racit si se serveste rece, ca aperitiv.
Alte retete recomandate:
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponePentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vaniliePasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcClatite pufoase reteta Sper sa va placa ideea, de gust nu mai vorbesc. Sunt delicioase!
Clatite pufoase reteta, cu cacao, mascarpone si caramelReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii