Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si
Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si ciupercile. Adaugam oul, o lingurita de mustar, o lingura de maioneza, sare, piper, delicat si amestecam bine. Obtinem o crema pe care o ungem pe feliile de carne, le rulam si astfel obtinem ruladele fantezie, le prajim pane in ulei fierbinte. Servim cu sos de mere si portocale cu maioneza.
Alte retete culinare recomandate
Ciorba radauteana
Salata de pui cu ciuperci
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii