Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si
Batem feliile de cotlet de porc si le presaram cu sare si piper. Pisam ouale cu furculita – usor – si adaugam maslinele taiate marunt si ciupercile. Adaugam oul, o lingurita de mustar, o lingura de maioneza, sare, piper, delicat si amestecam bine. Obtinem o crema pe care o ungem pe feliile de carne, le rulam si astfel obtinem ruladele fantezie, le prajim pane in ulei fierbinte. Servim cu sos de mere si portocale cu maioneza.
Alte retete culinare recomandate
Ciorba radauteana
Salata de pui cu ciuperci
Ardei umpluti

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii