Rulou cu piept de pui

Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui mai mare
  • 100gr. cascaval
  • 2buc. cabanos afumat(facultativ)
  • 2 buc.castaveti murati
  • mustar
  • vegeta(sare)
  • 3 oua
  • putin lapte(smintina)
  • faina

Mod de preparare

Se scot 3 bucati din pieptul de pui (pe orizontal) care se bat putin mai groase ca la snitel, dupa care se sareaza sau se ung cu vegeta si cu putin mustar doar pe o parte si se lasa in frigider. Intre timp batem ouale cu putin mustar, sare, faina si smintina (sau lapte) pina obtinem o pasta potrivit de moale. Se scoate pieptul si se umple cu 1/2 castravete, 1 feliuta de cascaval si 1 buc. mica de cabanos dupa care se ruleaza si se prinde la capete cu scobitori. Dupa ce a-ti rulat toate 3 bucatile in cratita cu mult ulei incins bine se pun pe rind rulourile ce au fost trecute in prealabil prin pasta cu ou. Se prajesc la foc potrivit.
Se pot servi calde cu cartof nature sau garnitura de lugume mexicane, dar si reci mai ales taiate feliute la o salata se sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc