Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si casc
Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si cascaval afumat.
Apoi se ruleaza si se impacheteaza in alufolie fiecare asemeni bomboanelor de pom.
Se incalzeste bine uleiul si la temperatura de 140-160 de grade Celsius se prajesc rulourile timp de 15-20 de minute. Apoi se scot din ulei si se indeparteaza alufolia.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii