Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si casc
Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si cascaval afumat.
Apoi se ruleaza si se impacheteaza in alufolie fiecare asemeni bomboanelor de pom.
Se incalzeste bine uleiul si la temperatura de 140-160 de grade Celsius se prajesc rulourile timp de 15-20 de minute. Apoi se scot din ulei si se indeparteaza alufolia.
Alte retete recomandate:
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii