Rulou din ceafa de porc

Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si casc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de ceafa de porc
  • cascaval afumat
  • sunca presata
  • mustar
  • sare
  • piper
  • alufolie- pentru prajit

Mod de preparare

Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune cate o felie de sunca presata si cascaval afumat.

Apoi se ruleaza si se impacheteaza in alufolie fiecare asemeni bomboanelor de pom.

Se incalzeste bine uleiul si la temperatura de 140-160 de grade Celsius se prajesc rulourile timp de 15-20 de minute. Apoi se scot din ulei si se indeparteaza alufolia.

Alte retete recomandate:

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci