Rulourile de pui cu prune sunt delicioase. Mai contin cascaval, vin rosu, bulion, scortisoara, faina si condimente.
Se bat feliile de carne, se presara cu sare si piper, apoi se pune pe fiecare felie de carne cate una de cascaval si jumatate de pruna. Se ruleaza pachetelele si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se pune tava in cuptor si se lasa pana se face carnea. Separat, se rumeneste putina faina, se stinge cu bulion si vin. Se adauga prunele ramase, maruntite, dupa cateva clocote, zeama de lamaie si scortisoara.
Se serveste sosul alaturi de rulourile de carne.
Alte aperitive
Ciuperci la cuptor
Ciuperci umplute
Chiftele

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii