Rulourile de pui in bacon sunt niste aperitive gustoase si aratoase, sunt numai bune pentru petreceri sau ocazii festive.
Pieptul de pui se taie felii, dupa care fiecare felie se bate cu ciocanul de snitele.
Se condimenteaza carnea, dupa care pe fiecare felie se aseza cate o felie de branza topita (optional cate o felie de ardei gras) sau se poate ungesi cu sos iutel din camara Bunatati din Natura.
Se ruleaza bine si la capete dupa care se ruleaza cu felia de bacon
Repetam pana terminam, asezam intr-o tava, adaugam apa, un pic de ulei si cimbru. Am acoperit tava cu folie alimetara si am dat la cuptor, iar in ultimele 5-10 minute am luat folia ca sa se rumeneasca.
Rulourile de pui cu bacon pot fi servite ca si aperitive.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii