Rulouri de pui la cuptor

Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele. Ceapa se curata s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 200 g ciuperci
  • o ceapa
  • 3 linguri de ulei
  • 100 g sunca afumata
  • o cana de supa de oase
  • marar

Mod de preparare

Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele.

Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in putin ulei incins si se adauga ciupercile, bine spalate si scurse. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se pune sunca taiata . Se potriveste de sare si de piper, se adauga verdeata tocata marunt si se lasa la racit.

Intre timp, se prepara sosul. Se pune untul la topit intr-un vas. Se adauga faina desfacuta in lapte si se stinge cu zeama de oase.

Bucatile de carne se umplu cu amestecul de ciuperci si sunca, se ruleaza si se prind cu o scobitoare. Se asaza apoi cu grija intr-o tava unsa cu ulei si se stropesc cu sosul de lapte si faina. Se adauga un praf de sare si unul de piper si se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.

Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci umplute

Rulada de spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci