Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele. Ceapa se curata s
Se spala carnea de pui si se taie in bucati. Se bate putin cu ciocanul din lemn, apoi se sareaza si se pipereaza, ca pentru snitele.
Ceapa se curata si se taie solzisori. Se pune la calit in putin ulei incins si se adauga ciupercile, bine spalate si scurse. Cand ceapa incepe sa se inmoaie, se pune sunca taiata . Se potriveste de sare si de piper, se adauga verdeata tocata marunt si se lasa la racit.
Intre timp, se prepara sosul. Se pune untul la topit intr-un vas. Se adauga faina desfacuta in lapte si se stinge cu zeama de oase.
Bucatile de carne se umplu cu amestecul de ciuperci si sunca, se ruleaza si se prind cu o scobitoare. Se asaza apoi cu grija intr-o tava unsa cu ulei si se stropesc cu sosul de lapte si faina. Se adauga un praf de sare si unul de piper si se da tava la cuptor, la foc potrivit.
Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete aperitive recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada de spanac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii