Rulouri picante

Bate ouale cu un praf de sare si un varf de cutit de boia. Incorporeaza smantana si la final, toarna faina in ploaie pana obtii un aluat omogen, moale

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 3 linguri cu smantana
  • faina
  • sare
  • boia iute
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr carne de pui tocata
  • 1 ardei gras
  • 1-2 castraveti murati
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • sare
  • boia iute
  • ulei

Mod de preparare

Bate ouale cu un praf de sare si un varf de cutit de boia. Incorporeaza smantana si la final, toarna faina in ploaie pana obtii un aluat omogen, moale si usor de intins. Inveleste aluatul intr-o folie si da-l la frigider pentru o ora. Toaca ceapa si caleste-o in putin ulei. Adauga carnea tocata si tine pe foc pana cand se patrunde. Cand este gata, adauga ardeiul si castraveti tocati marunt si amesteca totul cu un ou batut. Potriveste gustul putina sare si condimenteaza cu boia iute, dupa gust. Intinde o foaie subtire pe masa infainata, adauga umplutura si ruleaza. Aseaza rulourile formate pe o tava unsa cu unt sau tapetate cu hartie de copt si da la cuptorul incins pana ce aluatul devine crocant.
Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftelute

Zacusca de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci