Bate ouale cu un praf de sare si un varf de cutit de boia. Incorporeaza smantana si la final, toarna faina in ploaie pana obtii un aluat omogen, moale
Bate ouale cu un praf de sare si un varf de cutit de boia. Incorporeaza smantana si la final, toarna faina in ploaie pana obtii un aluat omogen, moale si usor de intins. Inveleste aluatul intr-o folie si da-l la frigider pentru o ora. Toaca ceapa si caleste-o in putin ulei. Adauga carnea tocata si tine pe foc pana cand se patrunde. Cand este gata, adauga ardeiul si castraveti tocati marunt si amesteca totul cu un ou batut. Potriveste gustul putina sare si condimenteaza cu boia iute, dupa gust. Intinde o foaie subtire pe masa infainata, adauga umplutura si ruleaza. Aseaza rulourile formate pe o tava unsa cu unt sau tapetate cu hartie de copt si da la cuptorul incins pana ce aluatul devine crocant.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Chiftelute
Zacusca de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii