Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de carne si se unge cu mustar pi
Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare bucata de carne si se unge cu mustar picant sau cu mustar cu hrean. Pe feliile astfel pregatite se asaza cate o fasie de bacon si cateva feliute de castravete murat. Se presara cu sare, piper si boia de ardei. Se ruleaza apoi si se prind cu o scobitoare sau se leaga cu ata. Se pun rulourile intr-un vas si se prajesc in uleiul incins. Cand s-au rumenit, se adauga zeama de carne si se acopera vasul, lasandu-se sa fiarba inabusit.
Cand sunt gata, se scot atele, se presara cu patrunjel tocat si se servesc cu garnitura de cartofi natur.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii