Un aperitiv sau fel principal rapid si de efect.
Am taiat pieptul de pui in felii cat mai subtiri pe lungime. Am batut putin fiecare felie. Unele au iesit mai mari, altele mai mici. Le condimentam cu sare, piper si boia dulce.
Asezam pe fiecare felie de bacon o felie sau doua de piept de pui (pentru a ajunge la lungimea feliei de bacon) si rulam. Baconul trebuie sa fie in exterior. Fixam ruloul cu scobitori.
Asezam rulourile intr-un vas de yena si introducem la cuptor pana se rumenesc usor.
Le servim simple sau alaturi de o garnitura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii