Salata boeuf este un aperitiv clasic la noi ce se prepara cu precadere de sarbatori fie Paste sau Craciun.
-se fierb : carnea, morcovii si cartofii
-se taie carnea, cartofii, morcovii, castravetii cubulete mici
-se face o maioneza dintr-un ou crud si unul fiert(doar galbenusurile), o lingurita mustar si ulei
-se amesteca toate ingredientele, se adauga trei sferturi din cantitatea de maioneza, se condimenteaza cu sare si piper, apoi se decoreaza cu restul de maioneza, ardei si masline
Philips Multicooker are functia de preparare a iaurtului si de mentinere a mancarii calde de pana la 24h
cu paine prajita
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCe faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii