Salata de boeuf este un aperitiv care se face foarte des de sarbatori. Pentru a pregati salata de boeuf aveti nevoie de legume fierte, carne, muraturi si maioneza. Puteti folosi ingredientele de la supa de carne
Carnea,muraturile si legumele fierte se taie cubulete. Se pun intr-un castron si se asezoneaza cu sare si piper. Jumatate din cantitatea de maioneza o punem in castron si o amestecam cu ingredientele pana se omogenizeaza compozitia, cealalta o pastram pentru ornare. Punem salata in castron sau pe platou, o ornam cu maioneza si muraturi, sau morcovi fierti. Ar fi frumos sa tinem cont de perioada in care facem salata si decorul sa pastreze tonul sarbatorilor. Astfel, pentru sarbatorile de Pasti putem decora cu puisori, cocosi, iepurasi sau floricele, iar pentru Craciun cu oameni de zapada, fulgi de zapada, brazi cu globuri, reni, ingerasi sau orice va este la indemana.Pofta buna!
O lasam cateva ore la rece pentru a fi mai buna.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii