Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi
Carnea de porc se spala, se curata si se taie in felii, care se bat cu ciocanul pentru fragezit. Se bat ouale cu un praf de sare si putin piper, apoi se adauga faina, 2 linguri de ulei, doua-trei linguri de apa si se omogenizeaza bine. Se trec bucatile de carne, pe rana, prin ou batut si prin pesmet, apoi se prajesc pe ambele parti si in ulei incins. Se scot snitelele si se asaza pe o farfurie, acoperite cu un capac.
Ceapa se curata si se taie solzisori. Cateii de usturoi curatati se taie in jumatati. Ceapa si usturoiul se calesc in ulei incins. Se adauga ardeiul iute taiat foarte marunt, avand grija sa se indeparteze semintele. Se adauga un pahar de apa calduta, in care s-a desfacut bulionul. Se acopera vasul si se lasa sosul sa fiarba pana cand se ingroasa. Se condimenteaza cu chimen si coriandru si se mai lasa pe foc timp de cinci-sase minute, amestecand din cand in cand.
Snitelul se serveste cald, pe un platou, impreuna cu sosul si cu garnitura de piure de cartofi.
Alte retete mincare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateO pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o...
Pizza cu spanac si sos AlfredoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macPentru cei ce iubesc prajiturile acrisoare, dar in acelasi timp lejere, aceste muffins sunt perfecte pentru zilele calduroase...
Muffins cu lime si ciocolata albaCapsuni la borcan este o delicioasă dulceață tradițională, preparată din capsuni proaspete și sirop de zahăr, pentru...
Capsuni la borcanAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii