Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care se toarna put
Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus de ou batut in care se toarna putin ulei, apoi se dau prin pesmet si se prajesc in unt fierbinte, pe foc mic. Se pot prepara snitelele si fara sa mai fie date prin ou. Se frig feliile de snitel in unt si se scot pe o farfurie apoi.
Se servesc cu garnitura de legume sau paste.
Alte retete:
Placinta de dovleac Cartofi la cuptor Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii