Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se
Se taie carnea in felii subtiri, se sareaza si pipereaza, apoi se bate cu ciocanul se carne. Se dau apoi feliile prin faina, oua batute si pesmet. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se asaza snitelele la prajit, la foc mare. Duoa ce s-au rumenit pe o parte, se adauga untul si se intorc pe partea cealalta. Se scot apoi si se lasa sa se scurga de grasime.
Se servesc calde, cu garnitura la alegere. Alte retete culinare: Muschi de porc la cuptor Placinta cu carne Tocanita de pui
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii