Snitel Zselic

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii de costite de porc
  • 2 mere
  • 2 dl smantana
  • 0.5 dl pesmet
  • 1 lingurite de menta
  • 1 lingurite de mustar
  • 1 buchetel de verdeata de patrunjel
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul curatat si razuit. Carnea batuta putin se prajeste rapid, in ulei incins, apoi fiecare felie se unge cu crema de smantana si mere. Se pun, apoi, intr-un vas termorezistent uns, care se introduce in cuptorul preincalzit, incins,apoi se prajeste pana se inroseste.

Alte retete recomandate

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc