Snitele de caprioara

Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se trec prin pesmet. Apoi se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pulpa de caprioara
  • sare
  • ulei
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Din pulpa se taie felii subtiri, care se bat apoi cu batatorul de carne. Se dau feliile prin faina, prin ouale batute si se trec prin pesmet. Apoi se pun la prajit in ulei pe ambele parti.


Se servesc cu fasole verde sote, cu cartofi sau cu orice leguma.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Chiftele

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori