Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se
Usturoiul se curata, se piseaza si se adauga apa si sare, obtinandu-se un mujdei. Soriciul se taie in bucatele si se curata de stratul de grasime, se asaza intr-o oala din lut (sau din inox) si deasupra se toarna mujdeiul. Se mai pot adauga, dupa preferinte, bucatele de slanina afumata.
Oala se acopera bine si se lasa la rece, la frigider sau intr-o camara mai racoroasa.
Se serveste rece.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii