Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu sc
Se feliaza pieptul de pui, apoi se bate cu ciocanul de snitel. Se pune deasupra cate un somon, o bucata de surimi, apoi se ruleaza si se prinde cu scobitori. Se dau rulourile prin faina, ou batut si apoi prin susan si se prajeste in baie de ulei. Separat, se taie cubulete cascavalul, se pune intr-un castron si se lasa la topit, in microunde. Se rastoarna apoi pe o folie alimentara si se intinde cu sucitorul, ca pe o foaie de placinta. Deasupra se pune ceapa verde calita in putin unt, cu spanac, felii de ardei, sare si piper. Se intinde compozitia uniform, pe toata suprafata cascavalului, se ruleaza, se strange folia la capete si se introduce in frigider. Se pregateste sosul, apoi. Hreanul se rade, apoi se pune in blender impreuna cu uleiul de masline, cu branza feta si smantana lichida. Se orneaza un platou cu salata, se adauga restul de ardei, ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic. Se asaza ruloul de pui, taiat felii, sos deasupra si cascavalul taiat pe oblic.
Se serveste ca aperitiv.
Alte aperitive:
Saratele Chiftele Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii