Suberec cu pui

Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se la

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de pui
  • 500 ml apa
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • 1
  • 5 kg faina

Mod de preparare

Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se lasa apoi coca sa se odihneasca jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt cu pieptul de pui in masina de tocat, apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie bucatele din aluat, cat o nuca, se rotesc intre palme. Se intinde cate o foaie de 15-20 cm din fiecare bila, se ung cu carnea de pui, se pliaza si se taie cu cutitul de pizza pe margini, cam de 3 mm. Se prajeste fiecare suberec pe ambele parti, in ulei incins.


Se serveste cald.

Alte aperitive:

Placinta cu carne Saratele Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori