Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se la
Se amesteca 1 lingurita de sare in 500 ml apa calduta. Se adauga faina intr-un castron mare, se adauga apa cu sare si se framanta bine aluatul. Se lasa apoi coca sa se odihneasca jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt cu pieptul de pui in masina de tocat, apoi se sareaza si se pipereaza. Se taie bucatele din aluat, cat o nuca, se rotesc intre palme. Se intinde cate o foaie de 15-20 cm din fiecare bila, se ung cu carnea de pui, se pliaza si se taie cu cutitul de pizza pe margini, cam de 3 mm. Se prajeste fiecare suberec pe ambele parti, in ulei incins.
Se serveste cald.
Alte aperitive:
Placinta cu carne Saratele Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii