Curata cartofii, taie-i rondele, spala-i si uscuca-i pe o carpa de bucatarie. Incinge putin unt si prajeste cartofii pe ambele parti. Curata ceapa si
Curata cartofii, taie-i rondele, spala-i si uscuca-i pe o carpa de bucatarie. Incinge putin unt si prajeste cartofii pe ambele parti. Curata ceapa si usturoiul, toaca-i marunt si caleste-i in 2 linguri de unt. Adauga carnea tocata, amesteca bine si prajeste-o. Taie cubulete rosia, pune-o peste carne, condimenteaza si inabuse timp de 20 de minute, fara capac. Unge tava cu unt. Aseaza in ea un strat de cartofi, condimenteaza, aseaza carnea tocata si feliile de oua si acopera cu un strat de cartofi. Asezoneaza cu sare si piper. Toarna supa de carne, aseaza tava in mijlocul cuptorului si coace preparatul.
Alte retete recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAstazi Ciulamaua Rulz !! :))
Ciulama cu ciuperci reinventataGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii