Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura).
Feliile de carne se usuca pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu piper. Se incalzeste bine tigaia (daca se prajeste carne se pune putina untura). Se prajesc feliile pe ambele parti, cate un minut, apoi la foc mic, intorcandu-le mereu, se prajesc pana devin aurii si crocante. Se scot din tigaie si se sareaza. Se goleste cea mai mare parte din grasime, iar in grasimea ce a ramas se calesc feliile subtiri de ceapa si feliile de mar, pana se inmoaie bine. Se condimenteaza cu cimbru, sare si piper si se aseaza in straturi impreuna cu feliile de carne. Daca se prepara cu slanina afumata, aceasta mancare se poate pregati si in cuptor, asezand slanina pe gratarl cuptorului grill, cuptorul fiind rece. Merele si ceapa se pun intr-un vas Jena sau o tava, sub slanina. Se coc la 200 grade, pana cand slanina se rumeneste (pentru aceasta, slanina trebuie intoarsa din cand in cand). Tavita din folie de aluminiu asezata sub slanina, ne poate ajuta sa controlam cantitatea de untura care sa se scurga peste mere si ceapa.
Alte retete recomandate
Dovlecei umpluti
Ciorba radauteana
Pui ciuperci
Ciuperci cuptor
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Aceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditati Sunt sarmalute foarte bune, usor digerabile. Metoda de preparare la slow cooker le confera un gust delicat. ...
Sarmalute de primavara in foi de tei Pastele cailor la slow cooker Crock–PotIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii