Tartinele cu carne si ciuperci sunt aperitive delicioase si consistente. Tartinele sunt delicioase cu ciuperci de padure.
Tartinele cu carne si ciuperci sunt aperitive delicioase si consistente. Se calesc ingredientele pentru compozitie intr-o lingura de ulei, la foc mic cca. 15 minute. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se imparte in parti egale de marimea unein nuci mai mari. Se ung formele de tarte cu ulei si se muleaza aluatul in interiorul lor. Se umple toate formele cu compozitia de carne si se decoreaza cu felii de rosii, masline si cascaval ras. Se pun formele in cuptorul incins si se lasa 30 de minute, pana se rumenesc.
Tartinele cu carne si ciuperci se por servi calde sau reci, decorate cu salata verde si ketchup.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii