Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingur
Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.
Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura, de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust.
Cu acest amestec se umplu jumatatile de paine care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.
Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper.
Tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.
Alte retete culinare
Tartine cu crema de spanac
Salata cu sfecla rosie
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii