Tartine cu carne tocata

Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei. Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingur

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 painisoare mici
  • 100 g carne tocata
  • 50 g slanina sau costita afumata
  • 1 lingura de bulion
  • 1 ceasca de ulei
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • 1 ceasca de lapte dulce

Mod de preparare

Taiem painile in doua, se scobesc de miez si se asaza pe o tava unsa cu ulei.

Carnea tocata se amesteca cu felii subtiri de costita afumata, o lingura, de bulion, un ou crud, putin miez de piine inmuiat in lapte dulce si se sareaza, dupa gust.

Cu acest amestec se umplu jumatatile de paine care se stropesc cu laptele ce a mai ramas si se introduc in cuptorul cald pentru o ora.

Se pipereaza, dupa gust, sau se pot pregati fara piper.
Tartinele se scot din cuptor si se servesc calde, alaturi de rosii intregi, ardei gras sau salata picanta de vara.

Alte retete culinare

Tartine cu crema de spanac

Salata cu sfecla rosie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori