3 oua se fierb tare 10 minute. Ceapa mica se toaca marunt si se caleste 5 minute in ulei, fara sa se aureasca. Se lasa la racit. Kaiserul de prajeste
3 oua se fierb tare 10 minute.
Ceapa mica se toaca marunt si se caleste 5 minute in ulei, fara sa se aureasca. Se lasa la racit.
Kaiserul de prajeste pe gratar.
Se toaca pieptul de pui si feliile de kaiser. Se incinge cuptorul la 180 grade celsius.
Amestecam carnea, ceapa, painea fara coaja maruntita, condimentele si ouale crude. Se framanta bine.
Punem jumate de umplutura in tava, se monteaza si ouale, si apoi restul de compozitie.
Tava se pune intr-o alta tava mai mare in care am pus apa. Se da la cuptor pentru 50 minute.
Dupa ce se scoate se lasa sa se raceasca si apoi se da la frigider. Abia a doua zi se taie.
Pofta buna!
Reteta Terrina de pui a fost propusa de poke pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu ciuperci ,
Rulada din piept de pui,
Piept de pui la cuptor
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii