Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. sunt niste aperitive festive deosebite, ce pot fi pregatite de Craciun. Pentru aceasta reteta de aperitive rapide aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.
Trandafirii din foietaj sunt deliciosi. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de aluat de foietaj decongelat si orice fel de mezel.Aluatul se taie in fasii lungi si inguste de 3-4 cm. Se ung fasiile cu ou batut cu sare si piper, se aseaza la rand, jumatati de felii de parizer si se ruleaza dand forma trandafirilor. Se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, se ung deasupra cu ou si se coc in cuptorul foarte bine incins inainte, timp de 20-25 minute.
Trandafirii din foietaj se servesc ca aperitiv festiv ori gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi plac atat de mult ciupercile incat as inlocui oricand carnea cu o portie de ciuperci. Nu mai vorbesc despre cat de...
Tarta cu ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii