Cu o forma metalica de briosa decupam rondele de aluat. Jumatate din acestea le decupam pe mijloc, folosind o forma cu un diametru mai mic. Peste fiec
Cu o forma metalica de briosa decupam rondele de aluat.
Jumatate din acestea le decupam pe mijloc, folosind o forma cu un diametru mai mic.
Peste fiecare rondea intreaga punem inelul de aluat, se preseaza.
Se pun intr-o tava cu hartie de copt,se ung cu galbenus de ou si se pun la cuptor cam 15 min pana cresc si se rumenesc.
Intre timp pregatim umplutura:taiem pieptul de pui bucatele mici, il calim in 50 g unt, dupa ce s-a prajit punem usturoi tocat cat mai marunt, potrivim de sare si piper.
In alta tigaie topim 50 g unt,punem si lingura de faina si o calim la foc mic 1-2 minute, stingem cu laptele si se amesteca incontinuu pana se ingroasa. Apoi punem galbenusurile si parmezanul,se mai lasa sa fiarba 1 minut la foc mic
Apoi se pune pieptul de pui,se mai fierbe totul cam 3 minute,la foc mic. Eventual se mai pune sare si piper
Umplem formele cu aceasta umplutura si punem din nou tava la cuptor, pana ce se rumeneste si compoz.
Deasupra se pun rondelele rezultate atunci cand am decupat inelele.
Se servesc calde
Pofta buna!
Reteta Vol-au-vent cu pui si sos parmezan a fost propusa de Alis pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu carne gasiti aici:
Coronita festiva,
Rozete cu carne si branza,
Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata)

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii