Se caleste ceapa 2 minute impreuna cu usturoiul 2 minute in unt, se adauga ardeiul si ciupercile si se calesc 5 minute. Se adauga coniacul dupa care
Se caleste ceapa 2 minute impreuna cu usturoiul 2 minute in unt, se adauga ardeiul si ciupercile si se calesc 5 minute. Se adauga coniacul dupa care se reduce focul. Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se lasa sa se raceasca.
Intre timp, ouale se bat bine cu smintina, se adauga boia, piper si sare dupa gust si la sfirsit se adauga laptele in compozitie.
Aluatul fraged se pune intr-o tava rotunda de preferinta pentru ca se taie mai bine (ca feliile de tort). Se acopera cu ciupercile si apoi se rastoarna ouale batute. Deasupra se rade cascaval. Se introduce in cuptorul incalzit pina cind face o crusta maronie deasupra.
Se serveste cald sau rece dupa preferinta, cu sau fara vreun sos. Eu l-am preparat cu tzatiki facut din castraveti murati.
O tava de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii