Se caleste ceapa 2 minute impreuna cu usturoiul 2 minute in unt, se adauga ardeiul si ciupercile si se calesc 5 minute. Se adauga coniacul dupa care
Se caleste ceapa 2 minute impreuna cu usturoiul 2 minute in unt, se adauga ardeiul si ciupercile si se calesc 5 minute. Se adauga coniacul dupa care se reduce focul. Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se lasa sa se raceasca.
Intre timp, ouale se bat bine cu smintina, se adauga boia, piper si sare dupa gust si la sfirsit se adauga laptele in compozitie.
Aluatul fraged se pune intr-o tava rotunda de preferinta pentru ca se taie mai bine (ca feliile de tort). Se acopera cu ciupercile si apoi se rastoarna ouale batute. Deasupra se rade cascaval. Se introduce in cuptorul incalzit pina cind face o crusta maronie deasupra.
Se serveste cald sau rece dupa preferinta, cu sau fara vreun sos. Eu l-am preparat cu tzatiki facut din castraveti murati.
O tava de la Kitchen Shop mi-ar fi foarte utila.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii