Budinca de ciuperci

Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa. Umplutura: ceapa tocata se aureste in ulei, se adauga ciuper

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 oua
  • 375 gr.smantana
  • 9 linguri maioneza
  • 425 gr. faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 cepe
  • 2 cutii ciuperci
  • sare
  • piper
  • 100 gr. cascaval

Mod de preparare

Din oua, smantana, maioneza , faina praf de copt se face un aluat ca o smantana groasa.

Umplutura: ceapa tocata se aureste in ulei, se adauga ciupercile taiate si se mai prajesc 5 min. Sare si piper dupa gust. Se raceste. Tava 30*24 se unge cu unt(margarina) si se infaineaza. Se toarna in tava 2/3 din aluat. Se netezeste si acopera cu umplutura . Cascavalul ras se presara peste ciuperci. Se acopera cu restul de aluat. Se coace 45 min. sau pana ce se aureste . Se poate face umplutura in acelas mod , dar folosind varza in loc de ciuperci.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci