Burgeri de ciuperci si naut

Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5 minute. Se adauga amestecand praful de curry, coaja si sucul d

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura ulei de masline
  • 250g hribi
  • 2 catei usturoi zdrobiti
  • 1 legatura de cepa verde
  • 1 lingura praf de curry
  • sucul si coaja rasa de 1/2 lamaie
  • 400g de naut din conserva clatit si scurs
  • 85g de pesmet facut in casa din paine
  • 6 lg de iaurt grecesc
  • 1 varf de chimen
  • 2 chifle cu cereale taiate in jumate si prajite
  • 2 rosii taiate felii
  • 1 mana frunze de rucola

Mod de preparare

Se prajesc intr-o tigaie non-aderenta

ciupercile, usturoiul si ceapa verde timp de 5 minute.

Se adauga amestecand praful de curry, coaja si sucul de lamaie si se mai lasa pe foc 2 minute pana cand amestecul devine uscat.

Se pune intr-o farfurie si se lasa la racit

Intr-un bol se fac e nautul piure. Lasam cateva boabe intregi. Adaugam amestecul de ciuperci, apoi pesmetul se amesteca si se formeaza patru burgeri.

Se prajesc in restul de ulei 3-4 min pe fiecare parte.

Amestecam iaurtul cu chimionul.

Asezam cateo jumatate de chifla pe fiecare farfurie apoi se unge cu iaurt.

Asezam deasupra burgerii, cateva felii de rosii si cateva frunze de rucola.
Alte retete culinare

Clatite

Gogosi

Spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori