Fara sa curatati ceapa de foi, taiati partea de deasupra a fiecarei cepe, apoi cu o lingurita scoateti miezul cepelor si tocati-l marunt. Curatati ci
Fara sa curatati ceapa de foi, taiati partea de deasupra a fiecarei cepe, apoi cu o lingurita scoateti miezul cepelor si tocati-l marunt. Curatati ciupercile, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si taiati-le cubulete, apoi caliti-le in ulei, la foc mic, impreuna cu ceapa tocata, circa 20 minute. Puneti in tigaie si jambonul taiat fideluta si mai lasati 2-3 minute la foc mic, apoi adaugati mararul tocat marunt, potriviti de sare si piper si amestecati bine. Umpleti cepele cu amestecul de ciuperci si puneti-le intr-o tava. Puneti tava in cuptorul incins si coaceti cepele pana cand se rumenesc bine pe deasupra.
Poate fi insotit de salata sau un sos pe baza de smantana.
Alte aperitive:
Chiftelute Rulada cu ciuperci Ciuperci pane
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii