Ciupercile champignon marinate se servesc a doua zi, dar sa stiti ca nu o sa mai aveti aceeasi cantitate. Probabil si voi ati gustat cam des sa vedeti daca s-au facut.
Pentru champignon marinate se spala ciupercile si se pun intr-un container de plastic.
Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se inchide cutia cu capacul si se lasa peste noapte in frigider.
Aceasta este cea mai grea parte a retetei,o sa va faceti drum cam des la frigider.
Ciupercile champignon marinate se servesc a doua zi, dar sa stiti ca nu o sa mai aveti aceeasi cantitate. Probabil si voi ati gustat cam des sa vedeti daca s-au facut.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii