Champignon marinate

Ciupercile champignon marinate se servesc a doua zi, dar sa stiti ca nu o sa mai aveti aceeasi cantitate. Probabil si voi ati gustat cam des sa vedeti daca s-au facut.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Champignon marinate

Ingrediente

  • 250 gr ciuperci champignon
  • 10 frunze de busuioc
  • 10 frunze de oregano
  • 5 crengute de cimbru
  • 1 catel de usturoi
  • pisat sau taiat marunt
  • 5 linguri de ulei de masline
  • 2 linguri de otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru champignon marinate se spala ciupercile si se pun intr-un container de plastic.
Se adauga restul ingredientelor si se amesteca.
Se inchide cutia cu capacul si se lasa peste noapte in frigider.
Aceasta este cea mai grea parte a retetei,o sa va faceti drum cam des la frigider.


Ciupercile champignon marinate se servesc a doua zi, dar sa stiti ca nu o sa mai aveti aceeasi cantitate. Probabil si voi ati gustat cam des sa vedeti daca s-au facut.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc