Se calesc in ulei ceapa si ciupercile. Se pun condimentele, verdeata. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusuril
Se calesc in ulei ceapa si ciupercile.
Se pun condimentele, verdeata.
Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza galbenusurile, faina si albusurile batute spuma.
Se coace in tavi de cozonac tapetate cu faina si ulei.
Pofta buna!
Reteta Chec cu ciuperci a fost propusa de Denisa pe forum culinar.ro
Alte retete de aperitive cu ciuperci gasiti aici:
Chiftele de ciuperci,
Clatite cu ciuperci,
Ciuperci umplute cu spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii