Se taie un capac chiflelor si se scoate miezul. Se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, apoi le punem deoparte. Intre timp, se cale
Se taie un capac chiflelor si se scoate miezul. Se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, apoi le punem deoparte. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, peste ea punem ciupercile taiate cubulete, adaugam sare si piper dupa gust si le calim sub capac. Mai tarziu luam capacul, lasam sa scada si presaram cu patrunjel verde tocat marunt. Umplem chiflele pe care mai devreme le-am pregatit cu umplutura astfel obtinuta, deasupra spargem si cate un ou si punem la cuptor, pana cand ouale s-au intarit. Sunt delicioase dupa o supa consistenta sau chiar ca fel principal.
Alte aperitive
Arici din pateu de ficat de pui
Strudel cu branza

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii