Se taie un capac chiflelor si se scoate miezul. Se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, apoi le punem deoparte. Intre timp, se cale
Se taie un capac chiflelor si se scoate miezul. Se trec prin ou si pesmet si se prajesc in ulei fierbinte, apoi le punem deoparte. Intre timp, se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei, peste ea punem ciupercile taiate cubulete, adaugam sare si piper dupa gust si le calim sub capac. Mai tarziu luam capacul, lasam sa scada si presaram cu patrunjel verde tocat marunt. Umplem chiflele pe care mai devreme le-am pregatit cu umplutura astfel obtinuta, deasupra spargem si cate un ou si punem la cuptor, pana cand ouale s-au intarit. Sunt delicioase dupa o supa consistenta sau chiar ca fel principal.
Alte aperitive
Arici din pateu de ficat de pui
Strudel cu branza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii