Chiftele din ciuperci

Se amesteca ciupercile cu ceapa, faina, praful de copt, sarea, piperil si cimbrul. Se omogenizeaza compozitia si se adauga verdeata tocata marunt. Se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci taiate marunt
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legatura marar tocat
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se amesteca ciupercile cu ceapa, faina, praful de copt, sarea, piperil si cimbrul. Se omogenizeaza compozitia si se adauga verdeata tocata marunt. Se formeaza chiftelute care se prajesc in uleiul incins.


Se servesc cu garnitura de cartofi prajiti.

Alte aperitive:

Saratele Oua umplute Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci