Ciupercile se spala, se scurg si se calesc in ulei fierbinte. Se adauga zeama de la o lamaie, vinul, coriandrul, sosul de rosii, verdeata tocata, sar
Ciupercile se spala, se scurg si se calesc in ulei fierbinte. Se adauga zeama de la o lamaie, vinul, coriandrul, sosul de rosii, verdeata tocata, sare, piper si se fierb pe foc mare, intr-un vas descoperit. Se lasa sa scada, apoi se iau de pe foc.
Se servesc reci.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Chiftelute
Zacusca de ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii