Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile si se lasa la fiert ina
Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile si se lasa la fiert inabusit. Se sareaza apoi, se pipereaza, se adauha sarea de lamaie, vinul, mararul sau patrunjelul verde taiat marunt si se adauga putina apa calda, dupa care se lasa la fiert insa 2-3 minute.
Se servesc reci, cu felii de lamaie.
Alte aperitive:
Oua umplute Saratele Ciuperci la cuptor
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii