Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile si se lasa la fiert ina
Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se toaca ceapa marunt, apoi se caleste in ulei incins. Se adauga ciupercile si se lasa la fiert inabusit. Se sareaza apoi, se pipereaza, se adauha sarea de lamaie, vinul, mararul sau patrunjelul verde taiat marunt si se adauga putina apa calda, dupa care se lasa la fiert insa 2-3 minute.
Se servesc reci, cu felii de lamaie.
Alte aperitive:
Oua umplute Saratele Ciuperci la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii