Ciuperci cu cascaval

Alegeti ciuperci proaspete, frumoase, tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece. Dupa aceea, puneti-le intr-un vas pe foc dom

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 100 g unt
  • 300 g cascaval ras
  • 2 oua
  • sare

Mod de preparare

Alegeti ciuperci proaspete, frumoase, tari, curatati-le de impuritati si spalati-le sub jet de apa rece.

Dupa aceea, puneti-le intr-un vas pe foc domol sa fiarba in apa putina.

Clocotiti-le 15-20 de minute, scoateti-le cu o spumiera si taiati-le in felii subtiri.

Intr-un vas de teflon, puneti straturi alternative de ciuperci si cascaval ras.

Deasupra turnati untul topit, ouale batute si puneti preparatul la cuptor pentru 20 de minute.
Aduceti-l la masa fierbinte.

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

ciulama de ciuperci

ciuperci tocanita

piept de pui ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori