Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus pentru ca jetul de apa sa
Alegeti ciuperci frumoase, mari si proaspete, spalati-le in apa rece, la robinet, tinandu-le de piciorus cu lamelele in sus pentru ca jetul de apa sa indeparteze bine excesul de nisip.
Tocati marunt ceapa, caliti-o 2 minute in ulei, adaugati si piciorusele ciupercilor tocate, sare si piper.
Lasati vasul pe foc domol, pana cand ciupercile sunt bine patrunse, si adaugati patrunjel si marar.
Intr-o cratita de teflon, unsa cu ulei, puneti palarioarele
ciupercilor.
Umpleti apoi ciupercile cu compozitia bine scazuta, pudrati-le cu cascaval ras si dati vasul la cuptor, cu foc domol, pentru 30 de minute, sa se friga incet.
Aduceti preparatul la masa stropit cu zeama de lamaie, decorat cu patrunjel verde si serviti-l drept aperitiv.
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
ciulama de ciuperci
ciuperci tocanita
piept de pui ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii