Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare. Se acopera cr
Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare.
Se acopera cratita si se lasa focul mic un sfert de ora, dupa care se adauga supa de carne si se continua fierberea.
Dupa un sfert de ora se adauga smintina in care s-a desfacut o lingurita de faina si verdeatt
tocata marunt.
Potrivim de sare si se mai fierb 10 minute, timp necesar sa fiarba faina.
Stoarcem deasupra mancarii zeama de la o jumatate de lamiie si se stinge focul.
Alte retete recomandate
Salata cu ciuperci si pui
Ciuperci la cuptor
Salata de ciuperci cu cartofi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii