Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare. Se acopera cr
Curatam ciupercile, se spala in mai multe ape reci si se pun intr-o cratita emailata impreuna cu doua linguri de unt si un praf de sare.
Se acopera cratita si se lasa focul mic un sfert de ora, dupa care se adauga supa de carne si se continua fierberea.
Dupa un sfert de ora se adauga smintina in care s-a desfacut o lingurita de faina si verdeatt
tocata marunt.
Potrivim de sare si se mai fierb 10 minute, timp necesar sa fiarba faina.
Stoarcem deasupra mancarii zeama de la o jumatate de lamiie si se stinge focul.
Alte retete recomandate
Salata cu ciuperci si pui
Ciuperci la cuptor
Salata de ciuperci cu cartofi
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii