Ciuperci cu maioneza

Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala, se taie felii si se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr ciuperci
  • 4-5 oua
  • 2 pahare ulei
  • sare
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura patrunjel verde tocat fin
  • 1 I apa

Mod de preparare

Se face maioneza dintr-un galbenus fiert si trei crude, ulei (2 pahare), o lingura zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala, se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamaie, timp de 20 minute. Se lasa sa se raceasca si se amesteca in maioneza.


Se aranjeaza in salatiera si se servesc presarate cu patrunjel tocat fin.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Ciuperci cu maioneza si usturoi

Rulada cu ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci