Se curata ciupercile, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare si sare de lamaie. Se strecoara, dupa ce au fiert si se lasa la racit.
Se curata ciupercile, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare si sare de lamaie. Se strecoara, dupa ce au fiert si se lasa la racit. Se taie apoi in felii subtiri, se amesteca cu maioneza, se sareaza, se pipereaza si se pun intr-o salatiera.
Se servesc ornate cu masline si felii de lamaie.
Alte aperitive:
Zacusca de ciuperci Ciuperci la cuptor Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii